A könyvek értéke, könyvfelvásárlás: Ár

Vannak dolgok a világon, melyeknek az értéke az idő elteltével folyamatosan nő. Ezeknek az értékeknek az egyik fő alappillérét a könyvek jelentik, hiszen ki ne olvasott volna szívesen egy magával ragadó történetet, vagy keresett utána számára hasznos információknak a könyvek segítségével.

Csapatunk elsődleges célja, hogy ezeknek az igényeknek a kielégítését minél hatékonyabban elősegítse. A könyvfelvásárlás számunkra ennek a célnak a megvalósítását szolgálja, mellyel mind vásárlóink, mind azok is jól járnak, akiktől felvásároljuk a könyveket.

Miért is érdemes a számunkra már nem szükséges vagy használt könyveket eladni?

Egyrészt segíthetünk, hogy az Ön számára érdektelen könyvek eljuthassanak egy olyan személyhez, aki esetlegesen pont azt hiányolja a könyvtárából, másrészt pénzt is kereshet vele. Az antikvár könyvek felvásárlása lehetővé teszi, hogy Ön pénzt szerezzen, az amúgy nem forgatott könyvekből, hiszen kereskedelmünk visszaforgatja Önnek a könyv reális értékét. Tematikai kötöttségeink nincsenek, hiszen szerteágazó ügyfélkörünk érdeklődése is számottevő témájú lehet, ami elsődlegesen fontos számunkra az a könyv minősége, állapota.

wooden-table-with-blurred-background_1134-14

Érdeklődésre tart számot mind a szépirodalom, vagy a különböző hobbik, mesterségek leírásai, vagy akár a ponyvairodalom is. Vannak, akik a különböző kiadásokat veszik figyelembe, illetve a könyv antik értékét, hiszen minél régebbi egy ritka könyv, annál többet ér. Az igazi ritkaságok rendkívül sokat érhetnek, számos magánkönyvtár számára értéket jelenthetnek. Ennek megvalósítását, az Ön segítségével hajthatjuk végre.

A könyvfelvásárlás emellett az Ön szempontjából is kényelmes és gyors, hiszen kiszállási és értékbecslési díj nem szerepel a tételeink között, így a könyvek értéke ezáltal sem csökken. Ön pontosan a megbecsült összeget fogja kézhez kapni, minden más felszámított díj levonása nélkül. Ezáltal gyorsan, hatékonyan és lényegében díjmentesen értékesítheti az Ön számára feleslegessé vált, ám mások számára még igazi kincseket jelentő könyveit.