Gyűjtemények, hagyatékok

Az általunk kínált legtöbb könyv felvásárlás során kerül hozzánk. A terhessé, feleslegessé váló kötetek közvetítésünkkel új gazdára találhatnak. Egy használt könyv felvásárlás útján kerül újra a körforgásba.

Könyv felvásárlás

Aki szereti a könyvet – a vadonatújat, a majdnem újat és a patinásat –, az tudja, hogy könyvet semmi szín alatt nem szabad kidobni, hiszen a könyv felvásárlás révén kerülhet újra az antikvárium palettájára. Akkor sem szabad kidobni, ha már a többedik példányt kapta meg ugyanabból, vagy ha már az egész család elolvasta, ha tartalma, adatai régen elavultak, vagy ha szerzője már nincs divatban. A sok helyet foglaló és már érdektelen könyv felvásárlás útján üzletünkbe kerülhet, hogy aztán egy érdeklődő könyvbarát felfedezze magának.

Jöhet egy gyűjtő, megjelenhet az üzletben egy igazi ínyenc, betoppanhat valaki, akinek valaha ez volt a kedvence, vagy akinek sohasem jutott ideje az elolvasására – a könyv felvásárlás után gyakran nagyon népszerű lesz, máskor sokáig megbújik a polcokon, míg rátalál valaki. Ám előbb-utóbb új gazdára lel, örömöt szerez valakinek, ami könyv felvásárlás nélkül nem lenne lehetséges.

Néha adódik olyan helyzet, hogy nagyobb mennyiségű könyvtől szeretnének megszabadulni, például költözéskor, vagy ha nem tudnak mit kezdeni az örökölt könyvtárral, esetleg egy közintézmény felszámolásakor, erre jelent jó megoldást a könyv felvásárlás. Biztosak lehetnek abban, hogy a könyv felvásárlás után jó kezekbe kerül, egyúttal pedig megszabadulnak egy gondtól. Amikor a könyv felvásárlás útján történő értékesítésén gondolkodnak, a legjobb szakemberhez fordulni. Kollégáink nagy hozzáértéssel tekintik át a köteteket, felértékelik, és a könyv felvásárlás után nem is marad tovább a régi helyén, hanem el is szállítják. Ehhez Önnek csak annyit kell tennie, hogy értesít bennünket a könyv felvásárlás útján való értékesítésének szándékáról, mi pedig egy előre egyeztetett időpontban felkeressük Önt.

Sem a témát, sem a kiadás idejét illetően nincsenek megkötéseink, csak a kötet épségét, olvashatóságát vizsgáljuk. Hiányos, szakadt, elázott könyv felvásárlás során sem kerülhet polcainkra.

Amennyiben Önnek már nincs szüksége a régi iskolai kötelező olvasmányokra, ha már kinőttek a gyerekek a mesekönyvek olvasásából, ha szakmát váltott, és felesleges a sok korábbi szakkönyv, ha már csak porfogónak tartja régi kedvenceit, vagy ha csak egyszerűen változott az ízlése, érdeklődése, ne feledje, a könyv felvásárlás útján még eljuthat új tulajdonosához, és örömöt szerezhet másnak. Ne vigye a hulladéktelepre, ne dobja a szemétbe, a könyv más számára értékes lehet. Nem utolsósorban a könyv felvásárlás során való értékesítése hasznot is hozhat Önnek. Hívjon bennünket bizalommal, szakértő kollégáink felkeresik Önt, és megszabadítják a terhessé vált kötetektől.